kiinteistokolmio_logo

Ostajalle

Ostajalle

Palvelumme ostajalle

Eikö unelmiesi kotia ole löytynyt etsinnöistä huolimatta? Kerro meille etsimäsi asunnon kriteerit, sijainti ja budjetti, ja me pyrimme löytämään sinulle toiveitasi vastaavan kodin.

Tekemällä ostotoimeksiantosopimuksen säästät aikaa ja vaivaa sekä vältyt hintakilpailulta. Lisäksi saat käyttöösi välittäjiemme ammattitaidon, aluetuntemuksen ja verkostot. Unelmiesi asunto voi löytyä esimerkiksi uusista kohteista, jotka eivät ole vielä ehtineet julkiseen myyntiin, hiljaisessa myynnissä olevista kohteista tai kodinvaihtoa vasta harkitsevien joukosta.

Ostotoimeksianto ei sido sinua ostamaan asuntoa, mutta se antaa sinulle lisämahdollisuuksia sopivan kodin löytämiseen. Ostotoimeksiannon toteutuessa ostaja maksaa välityspalkkion.

Onko asunnonetsintä tuntunut loputtomalta, eikä mikään näkemäsi tunnu juuri oikealta? Ei huolta, Kiinteistökolmio on täällä auttaakseen! Ymmärrämme, että jokaisella on ainutlaatuinen näkemys täydellisestä kodista, ja juuri siksi tarjoamme räätälöityä palvelua löytääksemme asunnon, joka vastaa juuri sinun toiveitasi.

Kerro meille, millainen on unelmiesi koti! Mitkä ovat sinulle tärkeimmät kriteerit? Onko se avokeittiö, josta olet aina haaveillut, vai ehkä se idyllinen puutarha, jossa lapset voivat leikkiä? Sijainti on tietenkin avainasemassa – haluatko asua lähellä keskustan sykettä vai rauhallisemmalla alueella lähellä luontoa? Ja tietenkin, budjetti on tärkeä osa etsintää, joten tiedämme, millaisia vaihtoehtoja voimme sinulle tarjota.

Kun olet jakanut toiveesi kanssamme, tiimimme ryhtyy töihin. Hyödynnämme laajaa verkostoamme ja syvällistä markkinatuntemustamme etsiäksemme kotia, joka täyttää kriteerisi. Emme pelkästään tarkastele nykyisiä listauksiamme, vaan käymme proaktiivisesti keskusteluja ja neuvotteluja alueen kiinteistönomistajien ja muiden välittäjien kanssa löytääksemme piilotettuja helmiä, jotka eivät ole vielä markkinoilla.

Jätä meille tietosi, niin olemme yhteydessä sinuun!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä